Friday 23 December 2011

Dimitris Petrou

Πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν το μέλλον των νέων σχεδιαστών και της Ελληνικής μόδας γενικότερα. Σε όλους αυτούς, έρχεται ο Δημήτρης Πέτρου, για να "κλείσει τα στόματα" μέσα από τις απίστευτες δημιουργίες του και το δυναμικό του όραμα. Κάθε show του είναι μοναδικό και ακολουθεί μια ιδέα που ολοκληρώνεται μπροστά στα μάτια των καλεσμένων του με την σωστή επιλογή του χώρου, την κατάλληλη μουσική και το φανταστικό styling. Τα ρούχα του είναι πάντα καλοφτιαγμένα και με απίστευτες λεπτομέρειες που τα κάνουν μοναδικά.


Το ταλέντο του αναγνωρίστηκε και από την Ιταλική VOGUE, γράφοντας με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά του και συγκεκριμένα για την ευκολία που έχει στο να χειρίζεται ιδιαίτερα υλικά και να δημιουργεί καλαίσθητα mix 'n' match. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες είναι που τον κάνουν να ξεχωρίζει και να υπόσχεται ένα δημιουργικό και γεμάτο επιτυχίες μέλλον!

---

There are many who doubt the future of young designers and of Greek fashion as a whole. Dimitris Petrou has arrived to disperse these rumours with his unbelievable creations and his dynamic vision. Each show is unique and follows an idea which comes to completion in front of his guests through the right choice of venue, music and his fantastic styling. His clothes are always well made with fabulous details which make them unique.
His talent was also recognized by Italian VOGUE which commented in an extremely positive manner on his work and in particular on the ease in which he uses special materials and creates aesthetically pleasing mix’n’match pieces. These are the details which make him stand out and which promise him a creative and fully successful future!

No comments:

Post a Comment